sobota, 20. november 2010

Mučenje živali!

TUKAJ si lahko ogledate, kako so "ljudje" v Zaječarju s kleščami zverinsko zadavili psa, ki je po vsej verjetnosti živel na ulici. Njemu žal ni več pomoči, lahko pa pomagamo drugim živalim in se trudimo preprečiti takšno ravnanje! Prosim, podpišite PETICIJO, kar vam vzame 2 minutki časa.
Veliko kdo se ne zaveda, da se vse to dogaja tudi okoli nas. Če kjerkoli zasledite neprimerno ravnanje z živalmi, to sporočite policiji ali pa najbližjemu društvu proti mučenju živali. Če najdete zapuščeno žival, to sporočite občini, ki je po zakonu za njo dolžna poskrbeti. Da pa tistim, ki mislijo da se pri nas živali ne muči, odprem oči, dodajam še ČLANEK o tem, kako je v Slovenski Bistrici moški do smrti prebrcal psičko Lucy. To pa je samo eden od mnogih primerov mučenja v Sloveniji.
Dodajam pa še par slik, kaj se dogaja drugod po svetu.

To se je nekje v Aziji zgodilo z nekim kužkom:




            

V Beogradu pa se neželenih psov in muc znebijo tako, da jih smetarji včasih kar žive zmeljejo v tovornjakih za pobiranje smeti!!


Toliko o tem, kakšno bitje je človek.


1 komentar:

  1. tud jst po vseh močeh poskušam ustaviti mučenje živali!!!!!!!! nekatere ki sm jih narisala sm objavila na internet.......seveda zraven učasih napisala kej po slo učasih celo po anglešk...nekaj odzivov že sam....drugače pa se s tem da pomagamo ubogim bitjecem čisto strinjam!!!!!!!!!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši